top of page

INSIDE 45 POR DENTRO

INSIDE 45 POR DENTRO

Aunque morimos de ganas de que vengas a conocernos, te dejamos unas fotos de nuestra sala para que te hagas una idea de como es el lugar donde entrenarás!

Aunque morimos de ganas de que vengas a conocernos, te dejamos unas fotos de nuestra sala para que te hagas una idea de como es el lugar donde entrenarás!

T'HO EXPLIQUEM TOT...

Fa aproximadament deu anys, aquests tres amicus es van conèixer en un altre centre esportiu on treballaven com a entrenadors. Va ser allà on van iniciar un procés d'aprenentatge tant professional com personal, adquirint experiència i coneixements en l'àmbit de l'entrenament físic i la salut. Durant aquest temps, també van crear una amistat sòlida.

 

Al llarg dels anys, aquesta amistat ha madurat i cadascun d'ells ha seguit el seu propi camí en el món del fitness, adquirint habilitats i experiències úniques. No obstant això, sempre han mantingut en ment el seu objectiu de treballar junts en algun moment i transmetre la seva passió.

 

Finalment van decidir convertir el seu somni en realitat i fundar Inside 45 Studio. Impulsats per la seva gran il·lusió i amor per l'esport, van crear aquest espai amb el propòsit de portar a les persones al següent nivell de rendiment físic i benestar. Volien compartir el seu coneixement, experiència i entusiasme, per a ajudar-los a aconseguir les seves metes i descobrir el potencial que tenen dins.

 

Inside 45 Studio es va concebre com un lloc on la passió per l'esport es fusiona amb l'aprenentatge dia a dia de la salut física. Els fundadors es van comprometre a brindar un ambient càlid i acollidor, on els seus atletes se sentin inspirats, motivats i recolzats en el seu camí cap a una vida més saludable.

 

Des de la seva obertura, Inside 45 Studio ha estat un espai de transformació i superació personal per a moltes persones. Els fundadors han posat tota la seva obstinació a crear programes d'entrenament innovadors, basats en els seus coneixements i experiències individuals, per a adaptar-se a les necessitats i objectius de cada client.

IMG_2314.jpg
VIRGINIA

La Virgínia, o la Virgín com li anomenen molts Insiders, és la Headcoach d'Inside Running I la nostra entrenadora de small groups.

A les seves classes de Funcional HIIT és intensa, energètica i sempre fila prim amb la tècnica, li agrada posar música molt variada per arribar als gustos de tothom.

Et fa entrenar intensament però sempre amb amor i carinyo.

 

El teu WOD preferit? Un dia d’estiu a la platja, amb un sol radiant i una cerveseta per passar la calor!!

 

Per què o per a qui correries 3 maratons? Per la meva família i els amics de veritat.

 

Quina música t'inspira o motiva més? “Can’t stop” de Red Hot Chilli Peppers.

 

De quin team ets? Tabata o AMRAP? Sóc d'equilibris, una mica de GYM i una mica de NYAM també!!.


I confessa, t’agrada picar als teus alumnes amb…? amb l’AIRBIKE!!!.

MARC

Marc és l'entusiasme i la passió pels entrenaments. A les seves classes sempre hi prima l'exigència, les dinàmiques competitives i la bona música. Amant de la bona tècnica en els exercicis, no te'n deixarà passar ni una. Si vols veure on tens els límits ja saps on el pots trobar.

 

l teu WOD favorit? Res pot igualar un bon partit de futbol. Bé, potser si, un bon menjar envoltat d'amics

 

Per què o qui correries 3 maratons seguides? Amb el poc que m'agrada córrer... Això sí, posa'm una pilota davant i te'ls faig sense parar!

 

Quina música t'inspira o motiva més? Qui em coneix sap que no existeix un bon WOD sense reggaeton! 😉

 

De quin team ets? Tabata o AMRAP? No es pot triar en aquestes coses. Seria com decidir entre dolç o salat. Missió impossible 😛

 

I confessa, t'agrada picar als teus alumnes amb...? M'encanta mirar els atletes i dir-los: ''todo se fue al THRUSTER'' 😂

IMG_6530.jpg
IMG_6466.jpg
HÉCTOR

L'Héctor és el coach del Metcon. Respira i viu pel Crossfit. El que distingeix és la seva exigència constant. No es conforma amb el mínim esforç, sinó que empeny als seus atletes més enllà dels seus límits perquè descobreixin el seu veritable potencial. Darrere d'aquesta serietat i exigència, el nostre entrenador té un costat afectuós i proper. Comprèn la importància de la comunitat i crea un ambient que fomenta l'interacció entre els seus atletes, creant llaços forts i duradors. La connexió que es forma entre els membres de l'equip és fonamental per al creixement individual i col·lectiu. No dubtis en provar les classes de Metcon perquè et porti al límit.

¿El teu WOD preferit? Un EMOM de Superman sens dubte.

¿Per què o per a qui correries 3 maratons? Per la meva família, faria rècord mundial.

Quina música t'inspira o motiva més? Qualsevol cançó de hip-hop dels 90'

 

¿De quin team ets? ¿Tabata o AMRAP? Un bon Tabata és el millor, però sóc més d'un bon AMRAP de pizzes.

 

I confessa, t'agrada picar als teus alumnes amb...? Un bon WOD a qualsevol hora!!

MARIONA

La Mariona és la coach amb més amor i consciència per l'exercici físic. Intentarà de manera natural fer-te sortir de la teva zona de confort i així superar les teves expectatives personals. La seva premissa serà la polivalència i buscarà que acceptis qualsevol repte; des d'exercicis i mètodes més convencionals; disciplines com l'animal flow; fins a un bon control corporal amb el Pilates.

 

¿El teu WOD preferit? Dia de muntanya amb la gossa i bona companyia amb les col·legues o la família. Òbviament, si hi ha bon menjar i alguna partideta a cartes o patxanga de qualsevol esport encara millor

 

¿Per què o per a qui correries 3 maratons? Per la meva gossa, bàsicament perquè ella és la que em guiaria

 

Quina música t'inspira o motiva més? Ara mateix em poses el remix que ja coneixen els/les Insiders "Lay all your love on me" i el cos es mou sol..

 

De quin team ets? Tabata o AMRAP? AMRAP òbviament, més temps per gaudir del menjar

 

I confessa, t'agrada picar als teus alumnes amb...? 10 burpees per minut tard

IMG_6441.jpg
bottom of page